bannerBS

Wilt u ook meer doen met uw software? Abonneer u dan nu voor onze online instructiefilms speciaal voor de borduursoftware van PFAFF en Husqvarna VIKING.

Op onze website vindt u alle informatie over het 5D Embroidery system. Dit is het softwarepakket dat verkocht werd door PFAFF en Husqvarna VIKING. Maar de software ondersteund alle merken en kan gebruikt worden op alle merken borduurmachines.

Voor de 5D is de nieuwere versie van de Borduursoftware uitgekomen. 5D Embroidery system is dan ook niet meer te koop. Bekijk hier de mogelijkheden van de nieuwe software en update mogelijkheden - Borduursoftware Premier+ 2

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe instructiefilms en beschrijvingen? Schrijf u dan in voor de Nieuwsbrief.

Het 5D Embroidery system bestaat in 3 verschillende versies:

Hieronder zijn de 3 versies in een tabel weergegeven. Per versie zijn de ingesloten onderdelen en modules weergegeven. Na dit overzicht vindt u meer uitleg over de modules.

5D Embroidery
Basis
5D Embroidery Extra
Basis met extra's
5D Embroidery Suite / Pro Volledige versie

5D ConfigureConfigure
5D OrganizerOrganizer
5D EmbroideryEmbroidery
5D MonogramMonogram
5D QuickFontQuick Font
5D Disk ManagerDisk Manager
5D D-card ReaderD-card reader

5D ConfigureConfigure
5D OrganizerOrganizer
5D EmbroideryEmbroidery Extra
5D MonogramMonogram
5D VisionVision
5D QuickFontQuick Font
5D Disk ManagerDisk Manager
5D D-card ReaderD-card reader

5D ConfigureConfigure
5D OrganizerOrganizer
5D EmbroideryEmbroidery Extra
5D MonogramMonogram
5D VisionVision
5dstitcheditorStitch Editor
5D Design AlignerDesign Aligner
5D Design CreatorDesign Creator
5D SketchSketch
5D Portrait StitchPortrait Stitch
5D Cross StitcherCross Stitcher
5D Family Tree Family Tree
5d Font DigitizingFont Digitizing
5D QuickFontQuick Font
5D Disk ManagerDisk Manager
5D D-card ReaderD-card reader

Door de komst van de nieuwere borduursoftware zijn uitbreidingen in 5D Embroidery niet meer mogelijk. Bekijk hier de mogelijkheden van de nieuwe software en update mogelijkheden - Borduursoftware Premier+ 2

Optionele modules

5D CardshopCard Shop
5D Stitch Editor PlusStitch Editor +


Instructiefilms

Voor alle modules zijn er uitgebreide instructiefilms gemaakt. Meer informatie hierover vindt u op onze website Leokas Instructiefilms.


Module 5D Configure

5D Configure

Kies de display-instellingen voor uw borduursoftware en de gewenste borduurmachine/-apparaat voor de Versturen naar-opties (Send To). Gebruik Thread Manager (Garenbeheer) om nieuwe garenkleuren toe te voegen en uw favoriete garenassortimenten te kiezen. Gebruik Machine Manager (Machinebeheer) en Hoop Manager (Borduurringbeheer) om uw eigen machines en borduurringen te kiezen. Start Smart Update wanneer u wilt en registreer uw software.


Module 5D Organizer

5D Organizer

Uw borduurmotieven, ontwerpen en afbeeldingen op een makkelijke manier zoeken. Druk geselecteerde groepen borduurmotieven af als volledige werkbladen of thumbnail-overzichten. Zet borduurmotieven om in verschillende borduurformaten en converteer de garenkleuren van borduurmotieven in andere garenassortimenten.


Module 5D Embroidery Extra

5D Embroidery ExtraBorduurmotieven en lettertypes combineren, bewerken en het formaat ervan wijzigen. Maak automatisch uw eigen lettertypes van TrueType® of OpenType® lettertypes, of gebruik het archief met speciaal gemaakte lettertypes en vormen. Maak vormen, omlijstingen en versieringen om borduurmotieven en monogrammen te versieren. Gebruik Herhalen (Encore) om ieder gewenst borduurmotief te herhalen verschillende vormen of als borduurringomranding. Gebruik Doorlopend (Endless) om uw favoriete borduurmotieven automatisch zo vaak als mogelijk is in de borduurring van uw keuze te plaatsen. In 5D™ Embroidery Extra kunt u uw borduurmotieven bekijken op een achtergrond, borduurmotieven bewerken en uw favoriete afbeeldingen omzetten in borduurmotieven met de ExpressDesign Wizard.


Module 5D Vision

5D VisionBekijk uw borduurmotieven in 3D op achtergronden van stof, kledingstukken en quiltblokken. Bekijk decoraties op uw ontwerpen: applicaties, kralen en lovertjes. Bekijk een voorbeeld van tweelingnaald- en dubbele draadeffecten. Bekijk hoe Solar Active- en Glow in the Dark-garens op uw scherm veranderen.


Module 5D Stitch Editor

5D Stitch EditorBewerk uw ontwerpen tot nieuwe borduurmotieven. Gebruik vervormings-effecten voor krullen, rimpelen, golven en meer. Gebruik de Omranding/Applicatie-functies om borduurmotieven te omlijsten of uit te knippen met een cordonrand. Kies uit een breed assortiment cordonomrandingsvormen, optioneel met applicatieplaatsingssteken. Gebruik de Design Optimizer om de steekkwaliteit van de meeste borduurmotieven te verbeteren. Gebruik de PatternMake™-functies om mooie patronen aan uw borduurmotieven toe te voegen.


Module 5D Design Aligner

5D Design AlignerOrden en splits alle gewenste borduurmotieven om ze in iedere gewenste borduurring te naaien, of splits een borduurmotief om het in een multi-part-ring te naaien. Voeg automatisch uitlijnsteken toe voor het opnieuw opspannen en druk een overzicht en sjablonen af.


Module 5D Design Creator

5D Design CreatorDeze module wordt gebruikt voor het maken van motieven. Hier kan vanaf een afbeelding of vanuit een eigentekening een stekenpatroon gemaakt worden. Om deze als borduurmotief uit te borduren.

Gebruik de ExpressDesign Wizard om automatisch een ontwerp te maken van een afbeelding of tekening. Gebruik clip-art of maak uw eigen afbeeldingen en tekeningen. Maak prachtige bordurmotieven met speciale kantfuncties. Maak extra ontwerpgebieden met de FreeHand™- functies. Versier uw borduurmotieven met uw eigen machinesteekmotieven. Probeer de schitterende speciale opvuleffecten zoals radiaal opvullen of opvullen met spiralen of vormen. Maak reliëf in gebieden met persoonlijke markeringen en gebruik variërende steekdichtheden voor prachtige schaduweffecten.


Module 5D Sketch

5D SketchVoeg uit de vrije hand accenten en structuur toe aan uw favoriete afbeeldingen. Versier bestaande borduurmotieven met extra steken. U kunt tekenen met uw favoriete machinesteken met de functie Motif Motion.


Module 5D PortraitStitch

5D PortraitStitchBorduur automatisch unieke geborduurde portretten in kleur of monochroom van uw eigen foto's. Gebruik stap-voor-stap wizards om eenvoudig portretten te maken en bewerk de afbeelding verder als u dat wenst. Lijst de afbeelding automatisch in met uw keuze uit honderden omlijstingen, versieringen of machinemotiefsteken.


Module 5D Cross Stitcher

5D CrossStitcherMaak uw eigen kruissteekontwerpen. Gebruik een afbeelding als sjabloon of laat de wizard het ontwerp automatisch voor u maken. Vul gebieden of tekst op met patronen of ontwerp uw eigen patronen en lettertypes.


Module 5D Family Tree

5D Family TreeMaak automatisch borduuroverzichten, quiltblokken en albumpagina's van uw eigen familiegeschiedenis. Gebruik de ExpressPortrait Wizards om automatisch geborduurde portretten te maken van een foto. Leg uw mooiste herinneringen aan uw favoriete personen, huisdieren, vakanties, voertuigen, enz. vast. Gebruik de Chart Wizard om een geborduurd overzicht van uw stamboom te maken, met PortraitStitch-borduurmotieven.


Module 5D QuickFont

5D QuickFont

Met QuickFont heeft u de mogelijkheid on zelf lettertypes te maken. Alle TrueType en OpenType lettertypes uit uw windows kunnen in een simpele wizard omgezet worden naar een borduurlettertype. Dit is verschillende stylen zoals Normaal, Vet, Cursief, Vet en cursief, dit uitgewerkt in een Cordonletter, een opvulling, een opvulling met cordon, een applicatie of contour.


Module 5D Font Digitizing

5D Font DigitizingOntwerp complexe lettertypes of bewerk de lettertypes die zijn gemaakt in 5D™ Embroidery.


Module 5D Card Shop

5D CardShopDit is een optionele module, die via uw dealer en Leokas Creative te bestellen is.

Maak automatisch persoonlijke geborduurde kaarten met thematische sjablonen. Voor speciale gelegenheden. Kies een dubbele kaart met vier gedeelten, een postkaart met twee delen of een enkelzijdig project. Maak een PortraitStitch-bodruumotief of een afgedrukte applicatie van uw dierbare voor een echte persoonlijke kaart.


Module 5D Stitch Editor + (Optioneel)

5D Stitch Editor +Dit is een optionele module die via uw dealer en Leokas Creative te bestellen is.

U kunt uw borduurmotieven opnieuw ontwerpen, verfijnen en compleet veranderen. U kunt de vorm en het ontwerp van uw bordurmotieven veranderen met de objectbewerkingsfuncties. Voeg automatische afsnijopdrachten toe aan een borduur motief. Converteer borduurmotieven voor het gebruik van naalden voor open borduurwerk. Gebruik vervormingseffecten voor krullen, rimpelen, golven en meer. Gebruik de Omranding/Applicatie-functie om borduurmotieven te omlijsten of uit te snijden met een cordonrand. Gebruik de design Optimizer om de steek kwaliteit van de meeste broduurmotieven te verbeteren. Gebruik de reliëffunctie om mooie patronen aan uw borduurmotieven toe te voegen.