bannerIF

Volg ook onze Live online lessen! Ga naar de Uitleg en Agenda voor meer informatie. Komende lesdata (inloggen vereist):
Snijplotter (Silhouette, Brother en SCAL): 8 mei, 5 juni
Borduursoftware (Premier+(2) en 6D): 7 mei. 4 juni

14dgngratisLeokas Creative biedt u een uitgebreid trainingsprogramma voor o.a. borduursoftware, snijplotters en sublimatie. Bent u nog niet ingelogd, heeft u nog geen account of is uw abonnement verlopen, maar wilt u wel graag de instructiefilms bekijken? Ga dan naar Abonnement informatie


Silhouette ALTA 3D printer

Silhoutte heeft in 2018 een 3D printer op de markt gebracht. Deze maakt het mogelijk om met fillamenten (plastic draden) 3D patronen te printen. We hebben voor u een aantal instructiefilms gemaakt over de printer en de software (in opbouw, er volgen snel meer films).
 
Voor de printer en de bijbehorende artikelen kunt u terecht in onze webwinkel: Leokas Creative - Silhouette ALTA 3D printer
 
Binnen de groep Silhoutte ALTA hebben we (op dit moment) 6 films voor u beschikbaar met een totale tijd van 18 minuten.

Installeren ALTA **NIEUW**

3D   Alta installerenBij het installeren van de ALTA kunt u gebruik maken van de setuplink van silhoutte: https://www.silhouetteamerica.com/setup/. Tijdens deze installatie wordt de machine geregistreerd, de software geïnstalleerd, machine gekoppeld en worden 25 gratis patronen verkregen.

 


Update Silhouette 3D Installeren **NIEUW**

3D   Update softwareTijdens het opstarten van de software, wordt eens per week automatisch gecontroleerd op updates. In deze film uitleg over de de stappen van deze installatie.

 


Software basis Silhouette 3D **NIEUW**

3D   basis software coverGroeperen van losse onderdelen binnen een volledig motief. Wat is daar de mogelijkheid en het voordeel van

 


Beheren en zoeken in 3D patronen **NIEUW**

3D   Beheren en zoeken in 3D patronenWaar worden bestanden in de silhouette cloud geplaatst en hoe is de mappen structuur opgebouwd. Hier alles over in deze instructiefilm.

 


Basisvormen en selectiepunten **NIEUW**

3D   Basisvormen en bewerkingspuntenBij het selecteren van een object, verschijnen hier selectiepunten omheen. Wat kunnen we hiermee. Hoe worden basisvormen geplaatste.