Zoek een product ....


Bekijk ook eens onze opruimingsartikelen met 50% korting


3838 Vlakke handmatig Deze hittpers heeft een middelgrote verwarmingsplaat (38 cm x 38 cm). O.a. voor textielafdrukken gem.. Product #: Pers.3838 Regular price: $483.00 $483.00

3838 Vlakke handmatig

Merk:
Productcode: Pers.3838

Prijs: € 483,00  € 309,00

Omschrijving

De Calortrans 3838 is onze meest populaire vlakke pers en is ontworpen om eenvoudig maar effectief te zijn. De pers is geschikt voor een breed scala aan toepassingen met zijn middelgrote verwarmingsplaat (38 cm x 38 cm). Deze pers wordt vooral gebruikt voor textielafdrukken gemaakt met flex folies, laser transfers of sublimatie. De 38 x 38 cm werkruimte is ideaal voor het overbrengen van relatief grote ontwerpen op bijvoorbeeld T-shirts, hoodies, tassen en meer. Maar deze hittepers is ook geschikt voor sublimatieprints op harde voorwerpen zoals tegels of naambadges. Vanwege het eenvoudige ontwerp, de lage prijs en de relatief grote afmetingen, kunt u zich voorstellen waarom de CT-3838-hittepers zo populair is! Nu zelfs met extra korting.

Gelijkmatige warmte- en drukverdeling: De CT-3838 hittepers is gebouwd met de beste materialen en technologieën in de hitteperssector. De met teflon gecoate warmteplaat is gemaakt van dik aluminium van hoge kwaliteit en wordt verwarmd door een krachtig strak geweven verwarmingselement over de hele plaat. Dit ontwerp zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en een perfect rechte plaat, zelfs bij hoge temperaturen.

Al onze persen worden geleverd met een uitgebreide werkhandleiding en uitgebreide materialengids met stalen t.w.v. € 9,95 (beide samengesteld door Leokas Creative en volledig in het Nederlands).

Het element bevat even heat distribution, wat betekend dat overal op het persvlak een gelijke temperatuur wordt afgegeven.

Bekijk de vergelijktabel om de verschillende modellen met mogelijkheden naast elkaar te zien.

Mogelijkheden 3838 vlakke pers
Adviesverkoopprijs
€ 483 Actie prijs € 330
Persvlak 38 x 38 cm
met teflon gecoat met Even heat distribution. Infrarood verwarmingselement.
Openen Vlakke pers opent omhoog. Dit met een extra grote hoek (70 Graden) voor eenvoudige toegang. Met deze grote opening kunt u het product eenvoudig op de pers plaatsen zonder uw handen en vingers te verbranden.
Merk Calortrans (Nederlands merk en ontwerp!)
Kleur Zwart met blauw
Power 240V
Wattage 2000 W
Bediening Handmatig
Gewicht 30 kg
Afmeting pers  
Afmeting doos 780 x 500 x 500 mm
Display Het digitale display is ontworpen op een simplistische maar toch krachtige manier, waardoor de machine zeer eenvoudig te gebruiken is. Het display bevat drie knoppen; modus, plus en minus en heeft 3 standen; Stand-by, temperatuur instellen, tijd instellen. De temperatuurindicator is handig rood gekleurd, terwijl de overdrachtstijd groen is. Kortom, met slechts een paar klikken is de machine klaar om uw transfers te voltooien!
Temperatuur: Instelbaar met maximaal 220 graden celcius (via LCD scherm)
Tijdinstelling: 0 - 999 seconden (Aftellen via LCD scherm en signaal bij einde tijd)
Te gebruiken voor O.a. voor textielafdrukken gemaakt met flex folies, laser transfers of sublimatie. De grote werkruimte is ideaal voor het overbrengen van relatief grote ontwerpen op bijvoorbeeld T-shirts, hoodies, tassen en meer. Maar deze hittepers is ook geschikt voor sublimatieprints op harde voorwerpen zoals tegels of naambadges.
Element De met teflon gecoate warmteplaat is gemaakt van dik aluminium van hoge kwaliteit en wordt verwarmd door een krachtig strak geweven verwarmingselement over de hele plaat. Dit ontwerp zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en een perfect rechte plaat, zelfs bij hoge temperaturen.
Optionele elementen Het is aan te raden om een teflonsheet en perskussens te gebruiken voor een optimaal resultaat en een perscherming van het project en de hittebron.
Frame Stalen frame, ‘zwaar-gewicht’ voor hobby en licht commercieel gebruik. Staat zeer stabiel.
Garantie één jaar op machine en onderdelen
Verzending gratis
Overige functies
  • Super fast heat up; u hoeft niet lang te wachten voor u kunt starten met persen.
  • De pers heeft een hoge druk (zelf in te stellen) en geeft een gelijkmatige temperatuur voor een mooi resultaat.
  • Deze pers erg stabiel door de hoge kwaliteit.
  • Digitaal LCD timer en temperatuur controller: stel de gewenste tijd in en er zal een alarm klinken wanneer de tijd verstreken is. Stel de gewenste temperatuur in en de hitteplaten zullen niet verder opwarmen dan de ingestelde temperatuur.