Zoek een product ....


Bekijk ook eens onze opruimingsartikelen met tot wel 50% korting.

Verkoopadvies gesprek: Vindt u het prettig om voor aanschaf van een machine, software of materiaal uitgebreid advies te krijgen? Dat is zeker mogelijk! We ontvangen u graag in ons atelier (op afspraak) of adviseren u telefonisch. Dit is gratis en geheel vrijblijvend.


Siser Siser P.S. Flex Stretch 011 Sky Blue - 20 x 30 cm Dunne soepele opstrijkbare extra rekbare flexfolie voor op textiel van het merk SISER... Product #: ST0011K Regular price: $1.85 $1.85

Siser P.S. Flex Stretch 011 Sky Blue - 20 x 30 cm

Merk: Siser
Productcode: ST0011K

Prijs: €1,85

Omschrijving

Per vel van 20 x 30 cm, bij bestellen van meer dan één, ontvangt u losse vellen van 20 x 30 cm

Deze dunne soepele en extra rekbare folie van SISER wordt gebruikt om decoratie aan te brengen op textiel. Omdat deze zo dun is, is bijna niet zichtbaar dat het om een extra laag gaat. Daardoor is het mogelijk om te stapelen en in meerdere kleuren te ontwerpen. Alle flexfolies kunnen op elkaar gestapeld worden (met uitzondering van de Effect en Reflective). Wel is belangrijk dat de drager die bij het strijken gebruikt wordt, ook de eerder geplaatste onderdelen bedekt. Zodat deze niet door de directe hitte van de pers of strijkbout beschadigen.

SISER P.S. Stretch Flexfilm is verkrijgbaar in 22 kleuren (waaronder zilver en goud) en naast de 20 x 30 maat verkrijgbaar in de volgende formaten:Groot 30 x 50 cm Meter 50 cm x 1 m

Flexfolies kunnen het best gebruikt worden op 100% katoen, 100% polyester of een mengeling van deze materialen.

Er zijn verschillende folies om op textiel te verwerken. Deze folies hebben echter allemaal één belangrijk ding gemeen. Het materiaal zit standaard op een kunststof (hittebestendige) drager. Deze drager zorgt ervoor dat er bij gedetailleerde patronen met losse onderdelen, alle onderdelen op de juiste positie blijven. Het is daarom dan ook heel belangrijk om niet door deze drager heen te snijden.

Aan de onderkant van de folie (matte kant) is een lijmlaag aangebracht die geactiveerd wordt bij verwarming.

Bij aanschaf van snijfolies ontvangt u bij Leokas Creative altijd een gebruikershandleiding!

Download hier de kleurenkaart voor een overzicht van alle kleuren verdeeld over de verschillende soorten snijfolies.