Zoek een product ....


10kortingDecember actie 10% korting in onze webwinkel! (Kortingen worden bij het product vermeld en in het winkelwagentje automatisch verrekend. m.u.v. Software, machines, cadeaubonnen en andere acties. Actie loopt tot en met zondag 8 december)

Kijk ook eens rond bij onze opruiming voor artikelen met kortingen tot 50%!


Silhouette Fabric Ink (textielverf) - Goud - Silhouette Met Fabric Ink maakt u zelf bedrukkingen op kleding. Snij een sjabloon uit Stencil Vinyl, breng de i.. Product #: S.INK-GLD Regular price: $4.75 $4.75

Fabric Ink (textielverf) - Goud - Silhouette

Merk: Silhouette
Productcode: S.INK-GLD
Verzendmethode: Brievenbus pakket

Prijs: € 4,75  € 4,28

Omschrijving

Met Fabric Ink maakt u zelf bedrukkingen op kleding. Snij een sjabloon uit Stencil Vinyl, breng de inkt/verf aan en strijk het om te fixeren. Maak daarmee zelf de mooiste bedrukkingen!

Fabric Ink is een langzaam drogende inkt, hierdoor hecht het beter aan de stof en wordt breken en loskomen na het drogen voorkomen. De opgedroogde verf voelt zacht aan, wat komt overeen met de stof. Dit toont een mooi nieuw ontwerp met de originele structuur van de stof.

Als de verf opgedroogd is, is deze permanent en niet meer uitwasbaar.

Een verpakking is genoeg voor 5 tot 10 projecten, afhankelijk van het formaat van het project. De verschillende kleuren kunnen gemengd worden om een nieuwe kleur te creëren.