Zoek een product ....


Hot Stamp actie 10% korting. t/m 18 augustus 2019 ontvangt u 10% korting op alle Hot Stamp artikelen. Dit betekent naast de Hot Stamp folie ook op o.a. dubbelzijdige flexfolie en alle Foil Quill artikelen.

Bekijk ook eens onze opruimingsartikelen met 50% korting


Silhouette Fabric Ink (textielverf) - Goud - Silhouette Met Fabric Ink maakt u zelf bedrukkingen op kleding. Snij een sjabloon uit Stencil Vinyl, breng de i.. Product #: S.INK-GLD Regular price: $4.75 $4.75

Fabric Ink (textielverf) - Goud - Silhouette

Merk: Silhouette
Productcode: S.INK-GLD
Verzendmethode: Brievenbus pakket

Prijs: € 4,75

Omschrijving

Met Fabric Ink maakt u zelf bedrukkingen op kleding. Snij een sjabloon uit Stencil Vinyl, breng de inkt/verf aan en strijk het om te fixeren. Maak daarmee zelf de mooiste bedrukkingen!

Fabric Ink is een langzaam drogende inkt, hierdoor hecht het beter aan de stof en wordt breken en loskomen na het drogen voorkomen. De opgedroogde verf voelt zacht aan, wat komt overeen met de stof. Dit toont een mooi nieuw ontwerp met de originele structuur van de stof.

Als de verf opgedroogd is, is deze permanent en niet meer uitwasbaar.

Een verpakking is genoeg voor 5 tot 10 projecten, afhankelijk van het formaat van het project. De verschillende kleuren kunnen gemengd worden om een nieuwe kleur te creëren.