bannerGP

Zoek een product ....


Komend weekend (22 en 23 feb) vindt u ons op de 3de Naai-Borduur-Plotter-Machines-Stoffen en Fournituren beurs in Zoersel (Handelslei 167, 2980 Sint Antonius - Zoersel). De entree is gratis
Beursacties (korting online en op de beurs):
50%
op de online lessen (voor 6 maanden), 25% op de SCAL (pro) software, 15% op snijfolies en pakketten, 10% op accessoires van o.a. Brother en Silhouette, diverse kortingen op machines. (Korting wordt bij het product vermeld en automatisch verrekend in het winkelwagentje. Op kortingsartikelen geldt géén vaste klantenkorting.)

Extra op de beurs (u komt toch ook?): Bij elke bestelling een gratis cadeautje uitzoeken en een folie sample pakketje (zolang de voorraad strekt). Wilt u zeker zijn van uw artikel of heeft u liever een groter snijfolieformaat dan 20 x 30 cm? Bestel het dan vooraf en haal uw bestelling op de beurs op. Kies dan voor verzendmethode Ophalen beurs Zoersel.


Leokas Creative kaart - I LOVE YOU (Bovenzijde) Gratis Patroon - Leokas Creative. Kaart met I love you aan de bovenzijde van de voorkant van de kaar.. Product #: DP0074 Regular price: $0.00 $0.00

kaart - I LOVE YOU (Bovenzijde)

Merk: Leokas Creative
Productcode: DP0074

Prijs: € 0,00

Omschrijving

Gratis Patroon - Leokas Creative. Kaart met I love you aan de bovenzijde van de voorkant van de kaart gesneden.

Bij deze kaart van 14 x 14 cm is aan de bovenrand van de voorkant de tekst "I love you" gesneden. Deze tekst valt binnen de 14 x 14 cm van de voorkant, wat een leuk effect geeft en een doorschijn van de kleur van de binnenkant van de kaart. Snijd het patroon uit een dikker papier en verras uw liefde met een leuk kaartje!

Al onze patronen zijn voor zowel Brother (.fcm) als Silhouette (.studio3) geschikt. Bekijk nu ons volledige aanbod van gratis patronen.

Toegevoegd februari 2019

De patronen zijn gratis en kunnen via de bestelknop worden aangeschaft. Na de aanschaf kunt u het patroon gratis downloaden bij het menu Uw Account aan de rechterkant op de pagina. U vindt de patronen dan bij downloads onder webwinkel.

Bij het downloaden van het patroon, wordt een zip bestand opgeslagen. Hierin vindt u een snijbestand van brother (.FCM) en Silhouette (.studio3).Veel plezier van de patronen!

Wist u dat onze patronen ook commercieel gebruikt mogen worden!