bannerGP

Zoek een product ....


Bekijk ook eens onze opruimingsartikelen met tot wel 50% korting.

Verkoopadvies gesprek: Vindt u het prettig om voor aanschaf van een machine, software of materiaal uitgebreid advies te krijgen? Dat is zeker mogelijk! We ontvangen u graag in ons atelier (op afspraak) of adviseren u telefonisch. Dit is gratis en geheel vrijblijvend.


Leokas Creative kaart - I LOVE YOU (Bovenzijde) Gratis Patroon - Leokas Creative. Kaart met I love you aan de bovenzijde van de voorkant van de kaar.. Product #: DP0074 Regular price: $0.00 $0.00

kaart - I LOVE YOU (Bovenzijde)

Merk: Leokas Creative
Productcode: DP0074

Prijs: €0,00

Omschrijving

Gratis Patroon - Leokas Creative. Kaart met I love you aan de bovenzijde van de voorkant van de kaart gesneden.

Bij deze kaart van 14 x 14 cm is aan de bovenrand van de voorkant de tekst "I love you" gesneden. Deze tekst valt binnen de 14 x 14 cm van de voorkant, wat een leuk effect geeft en een doorschijn van de kleur van de binnenkant van de kaart. Snijd het patroon uit een dikker papier en verras uw liefde met een leuk kaartje!

Al onze patronen zijn voor zowel Brother (.fcm) als Silhouette (.studio3) geschikt. Bekijk nu ons volledige aanbod van gratis patronen.

Toegevoegd februari 2019

De patronen zijn gratis en kunnen via de bestelknop worden aangeschaft. Na de aanschaf kunt u het patroon gratis downloaden bij het menu Uw Account aan de rechterkant op de pagina. U vindt de patronen dan bij downloads onder webwinkel.

Bij het downloaden van het patroon, wordt een zip bestand opgeslagen. Hierin vindt u een snijbestand van brother (.FCM) en Silhouette (.studio3).Veel plezier van de patronen!

Wist u dat onze patronen ook commercieel gebruikt mogen worden!