bannerGP

Zoek een product ....


Bekijk ook eens onze opruimingsartikelen met tot wel 50% korting.

Verkoopadvies gesprek: Vindt u het prettig om voor aanschaf van een machine, software of materiaal uitgebreid advies te krijgen? Dat is zeker mogelijk! We ontvangen u graag in ons atelier (op afspraak) of adviseren u telefonisch. Dit is gratis en geheel vrijblijvend.


Leokas Creative Sinterklaas Outline Gratis Snijpatroon en sublimatie afbeelding - Leokas Creative. Sinterklaas outline... Product #: DP0090 Regular price: $0.00 $0.00

Sinterklaas Outline

Merk: Leokas Creative
Productcode: DP0090
Verzendmethode: Download product (geen verzendkosten)

Prijs: €0,00

Omschrijving

Gratis Snijpatroon en sublimatie afbeelding - Leokas Creative. Sinterklaas outline.

Leuk ter decoratie op een cadeauverpakking, het raam of leuke uitdeelzakjes.

Het patroon kan uit een strijk of stickerfolie gesneden worden. Maar op een kaart of label met tekenopvulling is ook erg leuk!

Dit patroon bevat ook een afbeelding van hoge kwaliteit voor sublimatie!

Al onze patronen zijn voor zowel Brother (.fcm) als Silhouette (.studio3) geschikt. Bekijk nu ons volledige aanbod van gratis patronen.

Toegevoegd juni 2019

De patronen zijn gratis en kunnen via de bestelknop worden aangeschaft. Na de aanschaf kunt u het patroon gratis downloaden bij het menu Uw Account aan de rechterkant op de pagina. U vindt de patronen dan bij downloads onder webwinkel.

Bij het downloaden van het patroon, wordt een zip bestand opgeslagen. Hierin vindt u een snijbestand van brother (.FCM) en Silhouette (.studio3).Veel plezier van de patronen!

Wist u dat onze patronen ook commercieel gebruikt mogen worden!