Inschrijven Nieuwsbrief


Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Inschrijven   Uitschrijven
 

 header

Bekijk hier ons laatste nieuwsbrief


Leokas Creative is Jarig!
Verjaardag korting! 10% korting

Deze maand bestaat Leokas Creative 4 jaar. In deze mooie 4 jaar hebben we mogen uitgroeien van een kleine modevakschool met software trainingen naar een professioneel trainingscentrum voor borduursoftware en snijplotters. Dit zowel in ons atelier als online. Met daarnaast een uitgebreide goed lopende webwinkel!

We zijn enorm trots dat we dit hebben kunnen neerzetten en u ons het vertrouwen biedt om dit mogelijk te maken! We hopen ons in de komende jaren nog verder te mogen ontwikkelen!

Om dit te vieren bieden we u tot het einde van de maand een korting aan van 10% op ons volledige webwinkel assortiment! Deze korting wordt in het winkelwagentje automatisch verrekend! (M.u.v. cadeaubonnen, lopende acties, bundels, software en machines).

Nieuwsgierig geworden?
Bekijken dan snel onze webwinkel!Uitlopende kleuren Stickerfolie Hexis en Flexfolie STAHLS'
Voor de unikleur stickerfolie en flexfolie gaan wij over naar de hoogwaardige merken Ritrama en Siser. Om deze reden vindt u de kleuren van de uitlopende merken met 50% korting in onze webwinkel! Hiervoor geldt wel OP=OP

Bekijk hier de uitlopende kleuren


Privacy en AVG wet
De bescherming van uw persoonsgegevens vinden wij heel belangrijk, hiervoor waren al een groot aantal beveiligingen ingesteld. Nu met de nieuwe AVG wet (Privacywet) hebben we al deze beveiligingen nog eens nagekeken en op een aantal punten aangescherpt. Hiervoor hebben we onze Privacy en Algemene voorwaarden ook aan moeten passen.

Op dit moment ontvangt u onze nieuwsbrief. Daarvoor heeft u zich in het verleden aangemeld of u heeft een bestelling gedaan en/of abonnement afgesloten bij Leokas Creative, waarna u (volgens de algemene voorwaarden) de nieuwsbrief ontvangt. Met deze nieuwsbrief stellen we u op de hoogte van ontwikkelingen, acties en nieuwe artikelen.

Wij gaan ervanuit u zo voldoende over onze nieuwe privacybescherming uitgelegd te hebben, maar mocht u vragen hebben horen we dit heel erg graag van u!