bannerC

Inschrijven Nieuwsbrief


Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Inschrijven   Uitschrijven
 

 header

Bekijk hier ons laatste nieuwsbrief

 

Beursactie 10% tot 50% korting
Komende zaterdag is de Borduur en Plotterbeurs in Sliedrecht. Hier staat Leokas Creative voor het geven van verschillende presentaties en een grote verkoopstand! Graag nodigen we u uit om een kijkje te komen nemen! U vindt ons in een aparte zaal: De van der Burchzaal!

Bij een beurs horen leuke acties!
Zo ontvangt u van ons online en op de beurs:
50% korting op de online lessen (voor 6 maanden)
25% korting op alle uitverkoop fournituren
20% korting op de SCAL (pro) software
15% op plotmedia, hobby, tijdschriften en accessoires
10% op de brother artikelen

(Dit alles m.u.v. machines, overige software, cadeaubonnen en bundelacties)

Op de beurs (of vooraf online besteld en ophalen op de beurs) ontvangt u zelfs 5% extra beurs bonuskorting op de genoemde kortingen. Gebruik hiervoor kortingscode beurs in het winkelwagentje en verzendmethode Ophalen Borduur en plotterbeurs Sliedrecht. (Alleen geldig bij ophalen op de Borduur- en plotterbeurs op 21 april in Sliedrecht. M.u.v. machines, overige software, cadeaubonnen en bundelacties).

In onze webwinkel heeft u de keuze uit meer dan 2000 artikelen. We nemen zoveel mogelijk mee naar de beurs, maar kunnen niet alles meenemen. Wilt u zeker zijn van uw artikel, bestel het dan vooraf! Voor snijfolies worden alleen de maten 20 x 30 cm meegenomen. Wenst u een ander formaat, bestel deze dan ook vooraf via de website en haal het op de beurs af.

Bundelacties met wel meer dan € 200 korting!
Overweegt u een nieuwe scanNcut of hittepers aan te schaffen? Bekijk dan nu onze bundelacties, zo bent u nog voordeliger uit en kunt u meteen als een prof te werk gaan!

De verschillende modellen zijn op de beurs bij ons te bekijken, maar wilt u niet misgrijpen op deze mooie actie? Bestel dan alvast online!

Alle genoemde acties zijn geldig vanaf vandaag tot en met zondag 22 april. (m.u.v. de beurs bonus, deze kan in de webwinkel tot vrijdagavond gebruikt worden).


Presentaties en kaartjes
Op de Borduur- en plotterbeurs worden door Leokas Creative presentaties gegeven. Dit is op de volgende tijden:
10.30 uur: Snijplotters (ScanNcut / Cameo en materialen)
12.00 uur: Premier+™2 borduursoftware
13.15 uur: Snijsoftware (Sure Cuts a Lot – SCAL)
14.30 uur: Snijplotters (ScanNcut / Cameo en materialen)

Daarnaast heeft u de hele dag de mogelijkheid om materialen aan te schaffen, dit dankzij een groot aantal dames en heren die mij deze dag komen ondersteunen!

Alleen even gedag zeggen of een kleine vraag stellen kan natuurlijk ook! Ik vind het leuk als u binnenloopt in onze zaal!

Toegangskaartjes kunnen via de website van de beurs besteld worden of gekocht worden aan de kassa bij binnenkomst. Bestel hier uw kaartje.

Ook dit jaar geven we weer 2 kaartjes weg. Dit via Facebook. Dinsdagavond wordt de winnaar bekend gemaakt!
Bekijk hier het facebookbericht.