bannerC

Inschrijven Nieuwsbrief


Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Inschrijven   Uitschrijven
 

Bekijk onze laatste nieuwsbrief:

Leokas Creative is Jarig!
Verjaardag korting! 10% korting

Deze maand bestaat Leokas Creative 6 jaar. Dit jaar mogen we dit 'vieren' op onze mooie nieuwe locatie. Wie had dat 6 jaar geleden kunnen verwachten, dat we nu zouden werken vanuit zo'n prachtige ruimte!

Deze actie hebben we voor u verlengd tot en met zondag een korting aan van 10% op ons volledige webwinkel assortiment! Deze korting wordt bij het artikel aangegeven en in het winkelwagentje automatisch verrekend!

Nieuwsgierig geworden?
Bekijken dan snel onze webwinkel!

(M.u.v. cadeaubonnen, lopende acties, bundels, software en machines).Zomer Workshop!
We hebben alle data voor het nieuwe seizoen ingepland en daarbij ook weer leuke workshops.

We starten het seizoen met een leuke zomerworkshop, de data hiervoor staan gepland in de laatste twee weken van augustus. Wilt u ook verzekerd zijn van een plekje? Schrijf dan snel in!

Tijdens deze workshop maken leuke vrolijk zomerse projecten en bij goed weer lunchen we lekker in de tuin. De projecten zijn nog een verrassing. Wel kunnen we alvast verklappen dat alle materialen zijn inbegrepen, net als de patronen, de lunch en koffie en thee. U hoeft alleen maar uw machine (ScanNcut of Cameo) mee te nemen!

Bekijk snel ons lesaanbod voor meer data en beschikbaarheid. Deze workshop vindt u onder de Thema workshops

Het aantal deelnemers per groep is minimaal 3 en maximaal 6 personen. Door dit maximum aantal zijn de lessen helaas ook vrij snel gevuld. Wacht daarom niet te lang met inschrijven.


Adviesgesprek - Gratis en vrijblijvend
Wist u dat we u graag uitgebreid adviseren over onze artikelen. U kunt op afspraak langs komen in ons mooie (nieuwe) atelier, we hebben dan alle tijd om uitleg te geven over machines, software en materialen. Daarbij kunnen we uw vragen direct beantwoorden. Deze verkoopadviezen zijn geheel vrijblijvend en volledig gratis!

Een groot bijkomend voordeel, u gaat naar huis met al een goede basis om een start te maken met uw nieuwe aanwinst. Is de afstand voor u te ver, adviseren we u graag telefonisch.

Wilt u een echte les hebben is dat ook mogelijk, we geven tegen vergoeding privé lessen en we hebben leuke groepslessen en workshops.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.