bannerLW

Leokas Creative biedt u een groot aanbod van lessen en workshops, deze worden in ons atelier in Den Dungen gegeven en online doormiddel van instructiefilms en live online lesmomenten. Alle lessen in het atelier worden gegeven in kleine groepen van 3 tot 8 cursisten Dit om iedereen in de les te kunnen helpen en de ruimte te geven om vragen te stellen. Bij de trainingen in ons atelier ontvangt u altijd uitgebreide documentatie, deze kan als naslagwerk voor thuis gebruikt worden. LET OP! Vanwege Corona (covid-19) hebben we de lessen in ons atelier tijdelijk stil gelegd. Omdat er onzekerheid is over de duur hiervan, zijn alle data op dit moment even weggehaald. Zodra bekent is dat we weer op een veilige en prettige manier les kunnen geven, zullen de data opnieuw ingepland worden. Voor iedereen: Blijf veilig en hopenlijk tot snel!

We zijn gespecialiseerd in de Borduursoftware van PFAFF en Husqvarna VIKING, de snijplotters van Brother en Silhouette en de sublimatieprinters van Sawgrass.

Maak uw keuze voor meer informatie:

Voor meer informatie over een les of workshop, kiest u hieronder de gewenst les.
Kijk voor de geplande data bij de omschrijving van de gewenste les of workshop


Door in te schrijven voor de Nieuwsbrief en/of ons te liken op Facebook, wordt u op de hoogte gehouden van nieuwe Lessen en Workshop en Last Minute aanbiedingen.

Bekijk ons cursus aanbod! Staat uw gewenste cursus er niet bij, neem dan gerust contact met ons op. We kunnen dan kijken wat de mogelijkheden zijn.