bannerGP

Welkom in onze Webwinkel voor plotmedia, borduur- en snijplottersoftware en Snijplotters!

Leokas Creative beschikt over specialistische kennis van de artikelen, staan voor uitgebreide service en bieden u voordelige verzending! In Nederland en België slechts € 5,95 per pakket en bij grote bestelling zelfs GRATIS verzending! Brievenbus pakketten in Nederland € 3,50.

Like onze Facebookpagina face of abonneer op onze nieuwsbrief mail om op de hoogte te blijven van nieuwe artikelen. Wist u dat we ook (online)lessen voor de Borduursoftware en snijplotters geven?  Bekijk snel Leokas Instructiefilms voor online lessen en Lessen en Workshops voor lessen en workshops in ons atelier.


Zoek een product ....

Download uw gratis Snijpatroon!

Er zijn zoveel leuke patronen te maken en te ontwerpen! Geregeld zullen we hier voor u nieuwe snijpatronen plaatsen. Met het plaatsen van deze patronen zijn we gestart in juni 2017. Nu vindt u nog niet veel patronen, maar dit zal snel meer worden! Bij het downloaden van het patroon, wordt een zip bestand opgeslagen. Hierin vindt u een .SVG bestand, een brother snijbestand .FCM en een silhoutte snijbestand .studio3.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe patronen? Like onze Facebookpagina face of abonneer op onze nieuwsbrief mail

Veel plezier van de patronen!


Vaderdag - Papa is onze superheld **NIEUW**

Leokas Creative Papa is onze superheld

 

Maak een leuk project voor vaderdag! Met dit leuke snijpatroon kunnen verschillende artikelen opgevrolijkt worden. Denk aan een mooie beker, een T-shirt of een leuk kaartje.

 

 Downloadpatroon