Uw webwinkel voor plotmedia en fournituren!

10% Zomerkorting in onze webwinkel! Leokas Creative zal de hele zomer voor u bereikbaar zijn. Zo kunt u ons blijven benaderen voor vragen en is de webwinkel de volledige zomer geopend! Tot 18 augustus, ontvangt u 10% korting op ons webwinkelassortiment. (m.u.v. Software, machines, cadeaubonnen en andere acties).

Wist u dat we ook (online)lessen voor de Borduursoftware en snijplotters geven?  Bekijk snel Leokas Instructiefilms voor meer informatie. Naast onze online lessen, bieden we ook een uitgebreid cursus project voor de snijplotters in ons atelier. Kijk hiervoor bij Lessen en Workshops.Zoek een product ....

Download uw gratis Patroon!

Er zijn zoveel leuke patronen te maken en te ontwerpen! Geregeld zullen we hier voor u nieuwe snijpatronen plaatsen. Met het plaatsen van deze patronen zijn we gestart in juni 2017. Nu vindt u nog niet veel patronen, maar dit zal snel meer worden! Bij het downloaden van het patroon, wordt een zip bestand opgeslagen. Hierin vindt u een .SVG bestand, een brother snijbestand .FCM en een silhoutte snijbestand .studio3.

De patronen zijn gratis en kunnen via de bestelknop worden aangeschaft. Na de aanschaf kunt u het patroon gratis downloaden vanuit uw persoonlijke download pagina onder uw accout.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe patronen? Like onze Facebookpagina face of abonneer op onze nieuwsbrief mail

Veel plezier van de patronen!


Papa is onze superheld

Maak een leuk project voor vaderdag!

€ 0,00