Zoek een product ....


Komend weekend (22 en 23 feb) vindt u ons op de 3de Naai-Borduur-Plotter-Machines-Stoffen en Fournituren beurs in Zoersel (Handelslei 167, 2980 Sint Antonius - Zoersel). De entree is gratis
Beursacties (korting online en op de beurs):
50%
op de online lessen (voor 6 maanden), 25% op de SCAL (pro) software, 15% op snijfolies en pakketten, 10% op accessoires van o.a. Brother en Silhouette, diverse kortingen op machines. (Korting wordt bij het product vermeld en automatisch verrekend in het winkelwagentje. Op kortingsartikelen geldt géén vaste klantenkorting.)

Extra op de beurs (u komt toch ook?): Bij elke bestelling een gratis cadeautje uitzoeken en een folie sample pakketje (zolang de voorraad strekt). Wilt u zeker zijn van uw artikel of heeft u liever een groter snijfolieformaat dan 20 x 30 cm? Bestel het dan vooraf en haal uw bestelling op de beurs op. Kies dan voor verzendmethode Ophalen beurs Zoersel.


Overige Heat Tool luxe (Embossing) Verwarmingsgereedschap voor het verhitten bij hobby projecten. Met 2 standen... Product #: H.701 Regular price: $27.95 $27.95

Heat Tool luxe (Embossing)

Merk: Overige
Productcode: H.701

Prijs: € 27,95  € 25,16

Omschrijving

Verwarmingsgereedschap voor het verhitten bij hobby projecten.

Deze heat tool is ideaal voor het verhitten van embossing poeders, drogen van verf en inkt, werken met krimpfolies. Geschikt voor gebruik op papier, hout, plastic en meer.

Heeft 2 standen, is lichtgewicht en heeft een Aan-uit schakelaar. Verwarmd, maar blaast minimaal. Dit voorkomt wegblazen van poeder of andere materialen.

Brother heeft een leuke inspiratiefilm gemaakt voor het embossen met een pen: