Zoek een product ....


Komend weekend (22 en 23 feb) vindt u ons op de 3de Naai-Borduur-Plotter-Machines-Stoffen en Fournituren beurs in Zoersel (Handelslei 167, 2980 Sint Antonius - Zoersel). De entree is gratis
Beursacties (korting online en op de beurs):
50%
op de online lessen (voor 6 maanden), 25% op de SCAL (pro) software, 15% op snijfolies en pakketten, 10% op accessoires van o.a. Brother en Silhouette, diverse kortingen op machines. (Korting wordt bij het product vermeld en automatisch verrekend in het winkelwagentje. Op kortingsartikelen geldt géén vaste klantenkorting.)

Extra op de beurs (u komt toch ook?): Bij elke bestelling een gratis cadeautje uitzoeken en een folie sample pakketje (zolang de voorraad strekt). Wilt u zeker zijn van uw artikel of heeft u liever een groter snijfolieformaat dan 20 x 30 cm? Bestel het dan vooraf en haal uw bestelling op de beurs op. Kies dan voor verzendmethode Ophalen beurs Zoersel.


Overige Thermo tape - Hittebestendig tape Hittebestendig plakband... Product #: TB966 Regular price: $13.50 $13.50

Thermo tape - Hittebestendig tape

Merk: Overige
Productcode: TB966
Verzendmethode: Brievenbuspakket

Prijs: € 13,50  € 12,15

Omschrijving

Dit hittebestendige tape is handig om ontwerpen tijdelijk te ondersteunen bij positionering op de ondergrond of het combineren van meerdere onderdelen. Dit tape is hittebestendig tot 200 graden en kan daarom gewoon mee geperst worden.

Dit tape is handig bij verwerking van snijplotters, maar geeft ook een groot gemak bij sublimeren. Plaats uw print op het product, zet het vast met tape en het zal niet meer verschuiven!

Op een rol zit 66 meter tape van 1 cm breed.