bannerC

Inschrijven Nieuwsbrief


Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Inschrijven   Uitschrijven
 

Bekijk onze laatste nieuwsbrief:10% korting in onze webwinkel!
Dit weekend ontvangt 10% korting in onze webwinkel! Naast deze korting hebben we ook mooie acties op de verschillende machines als snijplotters, hittepersen en sublimatieprinters.

Deze kortingen worden bij het artikel aangegeven en in het winkelwagentje automatisch verrekend! Nieuwsgierig geworden?
Bekijken dan snel onze webwinkel!

(korting niet geldig op cadeaubonnen, lopende acties, bundels, software en machines. Voor de laatste twee genoemde lopen losse acties).


Toegevoegd aan assortiment!
We hebben voor u ook de mesjes van Cricut toegevoegd aan ons assortiment! Komende week komen er voor Circut nog veel meer artikelen online.

Wist u dat de matten van Cricut ook bij Leokas Creative verkrijgbaar zijn?

Nieuwsgierig geworden?
Bekijken dan ons Cricut aanbod!


Nieuwe artikelen
Het is altijd weer een feestje om nieuwe artikelen toe te voegen aan de webwinkel. Zo vindt u onder andere de nieuwe Plotathome bij de tijdschriften. Nieuwe kleuren bij de strijkfolies en bijvoorbeeld een mooie brede boekenlegger bij de sublimatie artikelen!

Nieuwsgierig geworden?
Bekijken dan nu de nieuwe en vele andere artikelen!


Corona maatregelen bij Leokas Creative

Heel begrijpelijk, maar helaas mogen ook wij met de huidige corona maatregelen geen klanten ontvangen. Daarom kunnen we geen privélessen en adviesgesprekken geven op dit moment en kunnen er geen artikelen afgehaald worden. Uiteraard blijft de webwinkel gewoon geopend!

Wel kunnen we u telefonisch en online uitgebreid te woord staan en doen dat graag. Twijfel niet om ons te bellen of een mailtje te sturen, soms kan een kleine tip u al een heel eind verder helpen.

We hopen jullie snel weer echt te kunnen ontmoeten, maar voor nu hopen dat we dat iedereen vooral gezond blijft!