Inschrijven Nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Selecteer uw interesses:
Borduren en Software:
Zelfmaakmode:
ScanNcut:
Textiel ABC:
Inschrijven Uitschrijven

 

Bekijk hier ons laatste nieuwsbrief

header

 

Kent u de applicatieschaar al?
De applicatieschaar is een handig hulpje met het wegknippen van stof precies langs een stiksel. Door het niet te grote blad van het schaartje werkt deze ook perfect voor de kleine hoekjes en kleine details.

In ons assortiment hebben we twee soorten. Voor het wat grotere werk adviseren we onze applicatieschaar van Madeira, voor het fijnere werk de Inspira applicatieschaar.

De afschuining aan de onderkant van het blad voorkomt het kapot knippen van het stiksel. Zorg dat bij het knippen het ronde blad op over het stiksel valt. Dit geeft het beste resultaat.

Bekijken de applicatiescharen onze webwinkel!


Voorbereiding zomer en nieuwe seizoen

Deze week is de zomer echt begonnen! Bij Leokas Creative is de zomerstop ook ingegaan. In deze periode kunt u gewoon bij ons terecht voor advies en is onze webwinkel uiteraard voor u geopend! Er worden in deze periode alleen geen lessen gegeven!

De klassikale en Live online Lessen starten begin september weer. De inschrijving voor de klassikale lessen is geopend en vindt u terug op onze Lessen en workshop pagina.

Het aantal deelnemers per groep is minimaal 3 en maximaal 6 personen. Door dit maximum aantal zijn de lessen helaas ook vrij snel gevuld. Wacht daarom niet te lang met inschrijven.

We wensen iedereen een fijne zomer!


Leokas Instructiefilms - Win een gratis Zomer abonnement

U kunt nog tot 30 juni meedoen aan onze win actie. Schrijf in voor de gratis proefperiode en maak kans op 3 maanden gratis online lessen!! Uit alle inschrijvingen trekken we 2 winnaars.

Heeft u deze zomer ook wat meer tijd voor uw hobby? Speciaal daarvoor biedt Leokas Creative u het Zomer abonnement aan.

3 maanden instructiefilms bekijken voor slechts € 25

Wist u dat een abonnement u toegang verleend tot meer dan 500 instructiefilms. Dit voor de borduursoftware 5D, 6D en Premier+ en voor de snijplotter ScanNcut met Canvas software.

Het Zomerabonnement kan alleen worden afgesloten in de maanden juni en juli en heeft een looptijd van 3 maanden. Daarna stopt uw abonnement automatisch.

Wilt u meer weten over onze abonnementen of eerst eens 14 dagen gratis en geheel vrijblijvend proberen?

Dat kan! Neem snel een kijkje op Leokas Instructiefilms!


nieuwsbrief

nieuwsbrief

Gratispatronen

Contactgegevens

Adres:
Boomstede 7
3608 AA Maarssen (Routebeschrijving)

Telefoon:
+31 (0)6 24 29 28 03  (Tijdens lessen kunt u een bericht achterlaten)

E-mail: info@leokascreative.nl
Bericht via website: Contactformulier