bannerC

Inschrijven Nieuwsbrief


Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Inschrijven   Uitschrijven
 

 header

Bekijk hier ons laatste nieuwsbriefZomeractie! 10% korting!
Leokas Creative zal de hele zomer voor u bereikbaar zijn. Zo kunt u ons blijven benaderen voor vragen en is de webwinkel de volledige zomer geopend!

We willen u vragen om in de periode van 20 juli tot en met 11 augustus een iets langere levertijd te respecteren (aantal paar dagen i.p.v. van directe verzending).

Om u tegemoet te komen hebben we daarom tot en met 11 augustus 10% korting in onze webwinkel! Alle bestellingen gedaan voor 18 juli (12 uur 's middags) worden nog direct verzonden!

(Kortingen worden bij het product vermeld en in het winkelwagentje automatisch verrekend. m.u.v. Software, machines, cadeaubonnen en andere acties)

Bekijk ons uitgebreide assortiment!


Sublimatiestiften
Set van 10 sublimatiepennen. (nu ook met 10% korting)
Dit pakket Artesprix ™ sublimatiepennen bevat één pen van de volgende kleuren: Geel, roze, oranje, rood, lichtblauw, donkerblauw, groen, paars, bruin en zwart.

Sublimatie is een afdrukproces dat uitsluitend op polyesteroppervlakken werkt, de overbrenging van deze inkt gebeurd via een hittepers

Deze stiften kunnen met een universele penhouder gebruikt worden op de Silhouette, Brother, Cricut, Sizzix of andere snijplotters.


Nieuwe Cursusseizoen - Schrijf nu in!
We hebben de nieuwe les data voor 2019-2020 voor u online gezet! Het gaat al hard met de inschrijvingen, wilt ook graag een cursus of workshop volgen in het nieuwe seizoen? Schrijf u dan nu in!

ScanNcut Basis cursus (3 dagen)
Wilt u ook zo graag beter leren werken met uw scanNcut? Alle verschillende materialen leren kennen en leuke ideeën opdoen? Tijdens deze cursus leert u de verschillende functies en toepassingen. U gaat met verschillende materialen zoals Flex, Flock, sticker, maar ook glas ets en papier werken. In 3 losse dagen leert u vele mogelijkheden en kunt u zelf aan de gang om al uw ideeën zonder twijfel uit te voeren!

De klassikale en Live online Lessen starten begin september weer. De inschrijving voor de klassikale lessen is geopend en vindt u terug op onze Lessen en workshop pagina.

Het aantal deelnemers per groep is minimaal 3 en maximaal 6 personen. Door dit maximum aantal zijn de lessen helaas ook vrij snel gevuld. Wacht daarom niet te lang met inschrijven.