bannerC

Inschrijven Nieuwsbrief


Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Inschrijven   Uitschrijven
 

Bekijk onze laatste nieuwsbrief:

15% korting op Blanco Textiel
Komende dagen ontvangt 15% korting op alle blanco textiel artikelen! We bieden u een groot aanbod blanco textiel van hoge kwaliteit zoals kleding, headwear, accessoires en tassen. Deze kunt u zelf bedrukken, sublimeren of borduren.

Bekijk alle textiel in onze webwinkel

(Kortingen worden bij het product vermeld en in het winkelwagentje automatisch verrekend en zijn niet gelding op lopende acties.)


Blanco textiel artikelen!
Deze maand zijn er weer een aantal blanco textiel artikelen toegevoegd aan ons assortiment. Waaronder een mooie katoenen tas met een gusset bodem.

Deze tas heeft een mooi lang hengsel, bredere bodem en is verkrijgbaar in 3 kleuren. wit, naturel en zwart.

Bekijk snel onze blanco textiel artikelen


Mooie vilten shoppers!
Heeft u onze vilten shoppers al gezien, we hebben voor u verschillende soorten en maten.

De tas hiernaast getoond heeft 3 opgestikte zakken aan de voorkant van de tas en is mooi compact en handzaam.

Bekijk snel onze bedrukbare tassen


Herfst en Halloween Workshop!
Afgelopen week hebben we weer de eerste workshops gehad in ons nieuwe atelier. Wat heerlijk om weer de gezelligheid in het atelier te hebben en wat ontzettend fijn dat iedereen met de machine niet meer de trappen op hoeft maar zo kon aanschuiven!

Begin oktober hebben we weer een leuke themaworkshop. Dit keer de Herfst en Halloween workshop. Heeft u al ingeschreven?

Tijdens deze workshop maken we prachtige Herfst en Halloween decoratieprojecten. De projecten zijn nog een verrassing. Wel kunnen we alvast verklappen dat alle materialen zijn inbegrepen, net als de patronen, de lunch en koffie en thee. U hoeft alleen maar uw machine (ScanNcut of Cameo) mee te nemen!

U ontvangt alle patronen, zodat u thuis eventueel uw project nog kunt uitbreiden of aanvullen. Één dag in oktober van 10:00 - 15:00 uur.

Bekijk snel ons lesaanbod voor meer data en beschikbaarheid. Deze workshop vindt u onder de Thema workshops

Het aantal deelnemers per groep is minimaal 3 en maximaal 6 personen. We hebben de werkplekken op 1,5 meter afstand van de andere cursisten ingericht. Door dit maximum aantal zijn de groepen vrij snel gevuld. Wacht daarom niet te lang met inschrijven.


Verkoopadvies - Gratis en vrijblijvend
Wist u dat we u graag uitgebreid adviseren over onze artikelen. U kunt op afspraak langs komen in ons mooie (nieuwe) atelier, we hebben dan alle tijd om uitleg te geven over machines, software en materialen. Daarbij kunnen we uw vragen direct beantwoorden. Deze verkoopadviezen zijn geheel vrijblijvend en volledig gratis!

Een groot bijkomend voordeel, u gaat naar huis met al een goede basis om een start te maken met uw nieuwe aanwinst. Is de afstand voor u te ver, adviseren we u graag telefonisch.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.