bannerC

Inschrijven Nieuwsbrief


Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Inschrijven   Uitschrijven
 

 header

Bekijk hier ons laatste nieuwsbriefGratis patronen - Lampjes
Onze nieuwe patronen zijn 2 soorten lampen. Een gloeilamp en een liefdes lamp.

De patronen kunnen als snij of als tekenpatroon gebruikt worden en zijn leuk om bijvoorbeeld een ideeën boekje te decoreren.

Bekijk en download hier de nieuwste gratis patronen


Zomeractie! 10% korting!
Leokas Creative zal de hele zomer voor u bereikbaar zijn. Zo kunt u ons blijven benaderen voor vragen en is de webwinkel de volledige zomer geopend! We willen u vragen om tot en met 22 augustus een iets langere levertijd te respecteren (aantal paar dagen i.p.v. van directe verzending).

Alle bestellingen gedaan voor 8 augustus juli (10 uur 's morgens) worden komende woensdag verzonden!

Om u tegemoet te komen voor deze langere levertijd, ontvangt u tot 22 augustus 10% korting op ons webwinkelassortiment. (M.u.v. Software, machines, cadeaubonnen en andere acties. Kortingen worden bij het product vermeld en in het winkelwagentje automatisch verrekend.) Bekijk ons uitgebreide assortiment!


Nieuwe Cursusseizoen - Schrijf nu in!
We hebben de nieuwe les data voor 2018-2019 voor u online gezet! Het gaat al hard met de inschrijvingen, wilt ook graag een cursus of workshop volgen in het nieuwe seizoen? Schrijf dan nu in!

ScanNcut Basis cursus (3 dagen)
Wilt u ook zo graag beter leren werken met uw scanNcut? Alle verschillende materialen leren kennen en leuke ideeën opdoen?
Tijdens deze cursus leert u de verschillende functies en toepassingen. U gaat met verschillende materialen zoals Flex, Flock, sticker, maar ook glas ets en papier werken. In 3 dagen leert u alle mogelijkheden en kunt u zelf aan de gang om al uw ideeën zonder twijfel uit te voeren!

Heeft u bij ons al een training gevolgd? Uiteraard hebben we ook weer de vervolgtrainingen en losse workshopdagen!

Sure Cuts a Lot en/of Canvas training
De eendaagse cursus voor Sure Cuts a Lot of CanvasWorkspace trainingen staan ook ingepland. Zonder machine maar de hele dag oefenen in de software!

De klassikale en Live online Lessen starten begin september weer. De inschrijving voor de klassikale lessen is geopend en vindt u terug op onze Lessen en workshop pagina.

Het aantal deelnemers per groep is minimaal 3 en maximaal 6 personen. Door dit maximum aantal zijn de lessen helaas ook vrij snel gevuld. Wacht daarom niet te lang met inschrijven.