bannerC

Inschrijven Nieuwsbrief


Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Inschrijven   Uitschrijven
 

Bekijk onze laatste nieuwsbrief:

Deze week 3x Happy Hours!!
We gaan deze week eens iets heel geks doen! We hebben vanaf vanavond 3 avonden achter elkaar happy hours! Dat betekend dat u vanaf 18.00 uur vanavond tot middernacht hoge kortingen krijgt op een artikelgroep!

Woensdag: 15% korting op alle snijfolies!!
Donderdag en Vrijdag: 15% korting op Nog een verrassing

Bezoek onze Site of houdt onze Facebook pagina in de gaten om de te zien wat de Happy Hours u voor voordelen geven op donderdag en vrijdag.

Deze kortingen worden bij het artikel aangegeven en in het winkelwagentje automatisch verrekend! Nieuwsgierig geworden? korting is niet geldig op lopende acties, bundels, software en machines. Voor de laatste twee genoemde lopen losse acties


Cadeaupakket bij aanschaf machine!
Of het nou gaat om een snijplotter, sublimatieprinter of een hittepers. U krijgt tot en met zondag een Cadeaupakket t.w.v. € 50!

Wat vindt u in zo'n mooi cadeaupakket?
U ontvangt 2 maanden gratis online lessen, zodat u in deze gekke periode toch nieuwe dingen kunt leren op uw machine. U ontvangt onze uitgebreide materialengids met echte stalen en uitleg over de verschillende materialen en verwerking en daarnaast diverse folies (of sublimatie artikelen) om te starten met uw nieuwe machine!

Nieuwsgierig? Bekijk nu de machines in onze webwinkel


Mooi passend mondmasker
Helaas is het toch zover gekomen dat we op heel veel plaatsen een mondmasker moeten gaan dragen. Hierin zijn heel veel verschillende soorten en maten te verkrijgen, ook wij hebben veel verschillende materialen en modellen uitgeprobeerd.

We hebben voor u een heel mooi passend model gevonden van 2 lagen katoen (de aanbeveling van de overheid voor een niet medisch masker). Deze kapjes zijn in het midden bij de neus en kin iets hoger en lager aan de zijkanten en daarbij geplooid bij de neus en kin. zo sluit het goed aan en valt het niet over de ogen.

Leuke bijkomstigheid! Ze zijn heel goed te bedrukken met folies voor textiel zoals een flex, flock en glitter folie.

Bekijk nu in onze webwinkelPrivé lessen en online ondersteuning
Leokas Creative biedt een groot aantal lessen en workshops in het atelier. Deze kunnen allemaal netjes binnen de corona maatregelen gevolgd worden. Heeft u naast dit aanbod behoefte aan ondersteuning op borduursoftware, snijplotter en sublimatie gebied, hebben we de mogelijk om in ons atelier een privé les te volgen? Deze lessen kunnen we geven met voldoende afstand en volledig gericht op de vragen die u heeft. Heeft u hier interesse in, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bij software vragen, kunnen we u ook online ondersteunen. We kunnen ons scherm met u delen om specifieke vragen te beantwoorden of op uw eigen pc inloggen (volledig veilig met teamviewer) om op uw pc te ondersteunen! Reizen en direct contact is hiervoor niet nodig.