bannerC

Inschrijven Nieuwsbrief


Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Inschrijven   Uitschrijven
 

 header

Bekijk hier ons laatste nieuwsbrief


10% tot 15% Valentijn korting!!
Tot en met zondag ontvangt u 10% korting op ons volledige assortiment en daarbij 15% op alle folies met de kleur van de liefde (alle rode folies). Er zijn weer leuke artikelen toegevoegd voor u, naast ons al zo ruime assortiment.

Bekijk snel onze Webwinkel

(Korting wordt bij het product vermeld en automatisch verrekend in het winkelwagentje, m.u.v. Software, machines, cadeaubonnen en andere acties.)

valentijn

ILOVEYOUkaarten

Gratis patronen - I LOVE YOU kaarten

Leokas Creative heeft voor u 3 verschillende valentijnskaarten ontworpen. Deze zijn mooi te snijden uit het dikkere cardstock papier en leuk om uw dierbare mee te verrassen.

Bekijk en download hier de nieuwste gratis patronen


Win kaartjes voor de handwerkbeurs
Deze week geven we 2 kaartjes via Facebook weg voor de handwerkbeurs! Wilt u kans maken? Ga dan naar onze facebookpagina. Like de pagina en tag iemand waar u graag mee naar de beurs zou willen gaan. Dinsdagavond worden de 2 winnaars bekend gemaakt.

De handwerkbeurs is van 14 t/m 17 februari in Zwolle. U vindt u hier alles op het gebied van hobby handwerken! Een erg gezellige en leuke beurs om te bezoeken. Leokas Creative staat helaas niet op deze beurs, maar wel vindt u leuke acties op onze website.

Bekijk hier onze facebookpagina