bannerC

Inschrijven Nieuwsbrief


Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Inschrijven   Uitschrijven
 

 header

Bekijk hier ons laatste nieuwsbrief


10% korting op alle Hot Stamp artikelen
Tot en met zondag 18 augustus ontvangt u 10% korting op alle Hot Stamp artikelen. Dit betekent naast de Hot Stamp folie ook op de dubbelzijdige flexfolie en alle Foil Quill artikelen.

Bekijk alle actieartikelen!

(Korting wordt bij het product vermeld en automatisch verrekend in het winkelwagentje)Kent u onze materialengids al?
In onze uitgebreide materialen documentatiegids vindt u uitgebreide uitleg over het gebruik van materialen, maar ook informatie over de manier van verwerken van de verschillende materialen strijkfolies, stickerfolies en sjabloonfolies.

Deze materialen gids is door Leokas Creative geschreven en samengesteld. U vindt over 20 pagina's meer dan 25 stalen van de verschillende materialen. En dat voor slechts € 9,95.

Bekijk onze materialengids in de webwinkel


Sublimatieworkshop - 1 dag
Heeft u een sublimatieprinter of wilt u meer hierover leren? Volg dan onze Sublimatie workshop op 6 of 7 september!

Met sublimatie kunt u fullcolor prints direct overbrengen op artikelen. Binnen deze cursus leert u een afbeelding geschikt maken voor sublimatie, werken op en met verschillende materialen en werken met de software van Sawgrass, het merk van de sublimatieprinter.

Voor het volgen van de cursus is het niet verplicht om een eigen sublimatieprinter te hebben. Voor deze dag hoeft enkel de laptop meegenomen te worden. Afdrukken worden gedaan op de printer van Leokas Creative

Inschrijven kan via de mail of via Lessen en workshop pagina.

Het aantal deelnemers per groep is minimaal 3 en maximaal 6 personen. Door dit maximum aantal zijn de lessen helaas ook vrij snel gevuld. Wacht daarom niet te lang met inschrijven.