Zoek een product ....


10kortingLeokas Creative is jarig! U ontvangt tot en met zondag 31 mei 10% korting in onze webwinkel! (M.u.v. lopende acties, machines en cadeaubonnen)

Verkoopadvies gesprek: Vindt u het prettig om voor aanschaf van een machine, software of materiaal uitgebreid advies te krijgen? Dat is zeker mogelijk! We ontvangen u graag in ons atelier (op afspraak) of adviseren u telefonisch. Dit is gratis en geheel vrijblijvend.

Bekijk ook eens onze opruimingsartikelen met tot wel 50% korting.


Silhouette Diep Snijmes - CURIO en CAMEO - Silhouette Verstelbaar diepsnijmes. Geschikt voor de Silhouette machines: CURIO en CAMEO3... Product #: S.SILH-BLADE-DEEP Regular price: $26.99 $26.99

Diep Snijmes - CURIO en CAMEO - Silhouette

Merk: Silhouette
Productcode: S.SILH-BLADE-DEEP

Prijs: € 26,99  € 24,29

Omschrijving

Verstelbaar diepsnijmes mesje. van 10 tot 20 mm. Het mesje kan ingesteld worden op 10 verschillende snijdieptes.

Laat het mes voor dik materiaal het zware werk voor u doen! Dit speciaal ontworpen mes is gemaakt om dikke materialen te snijden, zoals vilt, spijkerstof en zelfs leer.

Leokas Creative adviseert om voor Stof/folies en papier een ander mesje te gebruiken (vergelijkbaar met de stof en papierschaar) voor een hogere duurzaamheid.

Verstelbaar diepsnijmes. Geschikt voor de Silhouette machines: CURIO en CAMEO3. (niet compatible met de CAMEO en CAMEO2)

Gezien bij verschillende projecten in het blad PlotatHome