Zoek een product ....


10kortingZomer Actie 10% korting in onze webwinkel! (Kortingen worden bij het product vermeld en in het winkelwagentje automatisch verrekend. m.u.v. Software, machines, cadeaubonnen en andere acties.)

Verkoopadvies gesprek: Vindt u het prettig om voor aanschaf van een machine, software of materiaal uitgebreid advies te krijgen? Dat is zeker mogelijk! We ontvangen u graag in ons atelier (op afspraak) of adviseren u telefonisch. Dit is gratis en geheel vrijblijvend.

Bekijk ook eens onze opruimingsartikelen met tot wel 50% korting.


Siser Siser TTD - Special Application - per meter Transparante applicatiefolie voor warme overbrening van materialen zoals hotstone, flex en flock met.. Product #: TTDs Regular price: $4.80 $4.80

Siser TTD - Special Application - per meter

Merk: Siser
Productcode: TTDs

Prijs: € 4,80  € 4,32

Omschrijving

Transferfolie of ook wel Applicatiefolie genoemd wordt gebruikt om producten vanaf de originele drager over te brengen naar de uiteindelijke ondergrond. Omdat een patroon meestal uit meerdere onderdelen bestaat, blijft het patroon op deze manier behouden.

De transparante applicatiefolie is een kunststofdrager, die zelf op een wit schutvel is geplaatst. Dit maakt afname in kleinere hoeveelheden mogelijk. De T.T.D. Special is heeft een medium kleefkracht en nis speciaal ontworpen om geprinte folie over te brengen op de textiel ondergrond. Aan te raden met bijvoorbeeld het gebruik van de Siser Subli Easy.

Het kan ook heel handig zijn als er toch door de drager bij de flex of flockfolie is gesneden en de drager ondersteund wordt.

Verkrijgbaar per strekkende meter met een breedte van 50 cm.

Bij aanschaf van snijfolies ontvangt u bij Leokas Creative altijd een gebruikershandleiding!

Download hier de kleurenkaart voor een overzicht van alle kleuren verdeeld over de verschillende soorten snijfolies.