Zoek een product ....


Komend weekend (22 en 23 feb) vindt u ons op de 3de Naai-Borduur-Plotter-Machines-Stoffen en Fournituren beurs in Zoersel (Handelslei 167, 2980 Sint Antonius - Zoersel). De entree is gratis
Beursacties (korting online en op de beurs):
50%
op de online lessen (voor 6 maanden), 25% op de SCAL (pro) software, 15% op snijfolies en pakketten, 10% op accessoires van o.a. Brother en Silhouette, diverse kortingen op machines. (Korting wordt bij het product vermeld en automatisch verrekend in het winkelwagentje. Op kortingsartikelen geldt géén vaste klantenkorting.)

Extra op de beurs (u komt toch ook?): Bij elke bestelling een gratis cadeautje uitzoeken en een folie sample pakketje (zolang de voorraad strekt). Wilt u zeker zijn van uw artikel of heeft u liever een groter snijfolieformaat dan 20 x 30 cm? Bestel het dan vooraf en haal uw bestelling op de beurs op. Kies dan voor verzendmethode Ophalen beurs Zoersel.


Teflon perskussen set 3 stuks Set met 3 handige perskussen... Product #: STK3 Regular price: $31.50 $31.50

Teflon perskussen set 3 stuks

Merk:
Productcode: STK3

Prijs: € 31,50  € 28,35

Omschrijving

Deze handige perskussens geven een verhoging onder de pers om ongewenste vouwen in textiel te voorkomen en om de druk direct op de folie te geven bij ongelijkheden in textiel, zoals bijvoorbeeld knopen, ritsen, kragen, zakjes en naden bij het persen van de folie. Ook voorkomt het doorslag van zakjes en kragen in andere panddelen van de kleding.

De set bestaat uit 3 kussens in verschillende maten:
ca. 17 x 44 cm handig voor mouwen
ca. 17 x 19 cm handig voor babykleding
ca. 28 x 29,5 cm handig in shirts en tassen
Let op! Maten kunnen iets afwijken.