bannerIF

Volg ook onze Live online lessen! Ga naar de Uitleg en Agenda voor meer informatie. Komende lesdata (inloggen vereist):
Snijplotter (Silhouette, Brother en SCAL): 8 mei, 5 juni
Borduursoftware (Premier+(2) en 6D): 7 mei. 4 juni

14dgngratisLeokas Creative biedt u een uitgebreid trainingsprogramma voor borduursoftware en snijplotters. Bent u nog niet ingelogd, heeft u nog geen account of is uw abonnement verlopen, maar wilt u wel graag de instructiefilms bekijken? Ga dan naar Abonnement informatie


PE-Design PLUS

Binnen de groep PE-Design Plus hebben we 8 films voor u beschikbaar met een totale tijd van 18 minuten. PE-Design Plus valt onder de groep gearchiveerde Instructiefilms. Dit betekent dat er géén nieuwe instructiefilms en Live online lessen meer zijn voor deze categorie. Voor deze categorie is géén abonnement nodig, de films zijn vrij toegankelijk.

Selecteren, Schalen en Roteren

PE-Design PLUS - Geachiveerde instructiefilmsWat zijn de aandachtspunten voor het schalen roteren en selecteren van motieven. Welke punten rondom de selectie worden waarvoor gebruikt. Alles wordt in deze instructiefilm besproken.

 


Openen van meerdere motieven

PE-Design PLUS - Geachiveerde instructiefilmsVoor het werken met meerdere patronen, kunnen deze ingeladen worden. In deze instructiefilm uitleg over de mogelijkheid van meerdere patronen binnen één werkveld.

 


Groeperen

PE-Design PLUS - Geachiveerde instructiefilmsGroeperen van losse onderdelen binnen een volledig motief. Wat is daar de mogelijkheid en het voordeel van?

 


Opstelling (Uitlijnen)

PE-Design PLUS - Geachiveerde instructiefilmsUitlijnen van motieven kan heel handig zijn. In deze les uitleg over de verschillende uitlijn en spiegelmogelijkheden.

 


Zoomfunctie

PE-Design PLUS - Geachiveerde instructiefilmsHet in en uitzoemen van een motief en de daarbij behorende extra functies.

 


Versie Controle

PE-Design PLUS - Geachiveerde instructiefilmsHet is belangrijk om geregeld te controleren of u de laatste versie van de software heeft geïnstalleerd. Deze instructiefilms geeft aan hoe dit gedaan kan worden.

 


Opstart Wizard

PE-Design PLUS - Geachiveerde instructiefilmsBij het starten van layout en Editing opent een wizard. Wat zijn de mogelijkheden hiervan.

 


Venster Indeling

PE-Design PLUS - Geachiveerde instructiefilmsBij het starten van layout en Editing opent een wizard. Wat zijn de mogelijkheden hiervan.