Zoek een product ....


Komend weekend (22 en 23 feb) vindt u ons op de 3de Naai-Borduur-Plotter-Machines-Stoffen en Fournituren beurs in Zoersel (Handelslei 167, 2980 Sint Antonius - Zoersel). De entree is gratis
Beursacties (korting online en op de beurs):
50%
op de online lessen (voor 6 maanden), 25% op de SCAL (pro) software, 15% op snijfolies en pakketten, 10% op accessoires van o.a. Brother en Silhouette, diverse kortingen op machines. (Korting wordt bij het product vermeld en automatisch verrekend in het winkelwagentje. Op kortingsartikelen geldt géén vaste klantenkorting.)

Extra op de beurs (u komt toch ook?): Bij elke bestelling een gratis cadeautje uitzoeken en een folie sample pakketje (zolang de voorraad strekt). Wilt u zeker zijn van uw artikel of heeft u liever een groter snijfolieformaat dan 20 x 30 cm? Bestel het dan vooraf en haal uw bestelling op de beurs op. Kies dan voor verzendmethode Ophalen beurs Zoersel.


Overige Glas-ets materiaal - Pot 85 gr. Pasta om glas met te etsen... Product #: 5101 Regular price: $18.95 $18.95

Glas-ets materiaal - Pot 85 gr.

Merk: Overige
Productcode: 5101

Prijs: € 18,95  € 17,06

Omschrijving

Glas-ets is een zuur, dat aangebracht wordt op glas of een spiegel, waardoor een gematteerd effect ontstaat. Eigenlijk is het een uitbijtend effect van dit zuur een beschadiging van het glas. Dat maakt echter dat het er nooit meer vanaf gaat, dit maakt de decoratie vaatwasmachine bestendig. Maar wist u dat een thermoskan ook heel leuk gedecoreerd kan worden met glasets?!

Breng het materiaal over via een sjabloon op de uiteindelijke ondergrond.

Pot van 85 gram.

Gezien bij verschillende projecten in het blad StitchatHome