Zoek een product ....


Bekijk ook eens onze opruimingsartikelen met tot wel 50% korting.

Verkoopadvies gesprek: Vindt u het prettig om voor aanschaf van een machine, software of materiaal uitgebreid advies te krijgen? Dat is zeker mogelijk! We ontvangen u graag in ons atelier (op afspraak) of adviseren u telefonisch. Dit is gratis en geheel vrijblijvend.


POLI-TAPE Sjabloon folie (stencil) - 50 cm x 1 m Tijdelijke zelfklevende folie voor het maken van sjablonen. Wordt ook gebruikt voor glasets... Product #: PT287 Regular price: $3.30 $3.30

Sjabloon folie (stencil) - 50 cm x 1 m

Merk: POLI-TAPE
Productcode: PT287

Prijs: €3,30

Omschrijving

Tijdelijke zelfklevende folie voor het maken van sjablonen. In sommige projecten is het handig om een sjabloon te maken. Dit wordt gedaan met een vinyl dat stencil wordt genoemd. Deze wordt dan tijdelijk over een ondergrond geplaatst om die te bewerken met een ander materiaal als verf, ets-zuur of bij zandstralen. Dit kan bijvoorbeeld gedaan worden op glas, metaal, maar ook op textiel of hout en muren.

De stencil is een zachtere sjabloonvinyl dan de zandstraalvinyl. Dit heeft als voordeel dat het flexibeler is voor niet-rechte ondergronden.

Gebruiken in combinatie met applicatiefolie. Verkrijgbaar per vel van 20 x 30 cm, 30 x 50 cm of per strekkende meter met een breedte van 50 cm of een kant en klare rol van 50 cm x 12,5 meter.

Download hier de gebruiksaanwijzing voor sjabloonfolies.