Zoek een product ....


Komend weekend (22 en 23 feb) vindt u ons op de 3de Naai-Borduur-Plotter-Machines-Stoffen en Fournituren beurs in Zoersel (Handelslei 167, 2980 Sint Antonius - Zoersel). De entree is gratis
Beursacties (korting online en op de beurs):
50%
op de online lessen (voor 6 maanden), 25% op de SCAL (pro) software, 15% op snijfolies en pakketten, 10% op accessoires van o.a. Brother en Silhouette, diverse kortingen op machines. (Korting wordt bij het product vermeld en automatisch verrekend in het winkelwagentje. Op kortingsartikelen geldt géén vaste klantenkorting.)

Extra op de beurs (u komt toch ook?): Bij elke bestelling een gratis cadeautje uitzoeken en een folie sample pakketje (zolang de voorraad strekt). Wilt u zeker zijn van uw artikel of heeft u liever een groter snijfolieformaat dan 20 x 30 cm? Bestel het dan vooraf en haal uw bestelling op de beurs op. Kies dan voor verzendmethode Ophalen beurs Zoersel.


POLI-TAPE Sjabloon folie (stencil) - 20 x 30 cm Tijdelijke zelfklevende folie voor het maken van sjablonen. Wordt ook gebruikt voor glasets... Product #: PT287K Regular price: $0.55 $0.55

Sjabloon folie (stencil) - 20 x 30 cm

Merk: POLI-TAPE
Productcode: PT287K

Prijs: € 0,55  € 0,47

Omschrijving

Per vel van 20 x 30 cm, bij bestellen van meer dan één, ontvangt u losse vellen van 20 x 30 cm

Tijdelijke zelfklevende folie voor het maken van sjablonen. In sommige projecten is het handig om een sjabloon te maken. Dit wordt gedaan met een vinyl dat stencil wordt genoemd. Deze wordt dan tijdelijk over een ondergrond geplaatst om die te bewerken met een ander materiaal als verf, ets-zuur of bij zandstralen. Dit kan bijvoorbeeld gedaan worden op glas, metaal, maar ook op textiel of hout en muren.

De stencil is een zachtere sjabloonvinyl dan de zandstraalvinyl. Dit heeft als voordeel dat het flexibeler is voor niet-rechte ondergronden.

Gebruiken in combinatie met applicatiefolie. Verkrijgbaar per vel van 20 x 30 cm, 30 x 50 cm of per strekkende meter met een breedte van 50 cm of een kant en klare rol van 50 cm x 12,5 meter.

Download hier de gebruiksaanwijzing voor sjabloonfolies.