Zoek een product ....


10kortingVanwege de Corona uitbraak zijn de lessen in ons atelier geannuleerd. Voor bestellingen zijn er géén veranderingen, deze worden dagelijks verwerkt!

Actie 10% korting in onze webwinkel! (Kortingen worden bij het product vermeld en in het winkelwagentje automatisch verrekend. m.u.v. Software, machines, cadeaubonnen en andere acties. Op kortingsartikelen geldt géén vaste klantenkorting.)

Bekijk ook eens onze opruimingsartikelen met 50% korting


Siser SISER textured paper kit (5x 20 x 30) Met deze set van 5 verschillende inlegstructuren, kunt u een stuctuurwerkje aanbrengen in de Brickfo.. Product #: STP Regular price: $9.50 $9.50

SISER textured paper kit (5x 20 x 30)

Merk: Siser
Productcode: STP

Prijs: € 9,50  € 8,55

Omschrijving

Met deze set van 5 verschillende inlegstructuren (20 x 30 cm), kunt u een stuctuurwerkje aanbrengen in de Brickfolie. De bladen zijn herbruikbaar en bevatten de structuren: Leer, Diamant, Mesh, Pixels en Stripes.

Verwerk de Brick folie zoals gebruikelijk. Na verwijderen van de drager, wordt het structuur vel met de structuurkant op de goede kant van de Brick geplaatst. Pers op 155 graden voor 10 seconde onder hoge druk. Verwijder de structuurvellen warm.

Met deze set van 5 verschillende inlegstructuren, kunt u een stuctuurwerkje aanbrengen in de Brickfolie.

Download hier de kleurenkaart voor een overzicht van alle kleuren verdeeld over de verschillende soorten snijfolies.