Zoek een product ....


10kortingDecember actie 10% korting in onze webwinkel! (Kortingen worden bij het product vermeld en in het winkelwagentje automatisch verrekend. m.u.v. Software, machines, cadeaubonnen en andere acties. Actie loopt tot en met zondag 8 december)

Kijk ook eens rond bij onze opruiming voor artikelen met kortingen tot 50%!


Leokas Creative Lente Decoratie - Raamsticker Gratis Patroon - Leokas Creative. Raamdecoratie in Lente stijl... Product #: DP0076 Regular price: $0.00 $0.00

Lente Decoratie - Raamsticker

Merk: Leokas Creative
Productcode: DP0076
Verzendmethode: Download product (geen verzendkosten)

Prijs: € 0,00

Omschrijving

Gratis Patroon - Leokas Creative. Raamdecoratie in Lentestijl gesneden uit statische raamfolie (Penstick).

Wordt u ook helemaal vrolijk van de lente? Schaapjes in de wei, fladderende vlindertjes en mooie bloemen? Versier dat nu uw raam met dit ontwerp. Het hele ontwerp is samen ca. 1 meter lang.

Benodigde statische raamfolie (penstick) voor dit patroon:

  • 1 vel 20 x 30 cm wit
  • 1 vel 20 x 30 cm bruin
  • 1 vel 20 x 30 cm rood
  • 1 vel 20 x 30 cm zwart
  • 1 vel 20 x 30 cm geel
  • 2 vellen 20 x 30 cm (of 1 vel 30 x 50 cm) groen

Al onze patronen zijn voor zowel Brother (.fcm) als Silhouette (.studio3) geschikt. Bekijk nu ons volledige aanbod van gratis patronen.

Toegevoegd maart 2019

De patronen zijn gratis en kunnen via de bestelknop worden aangeschaft. Na de aanschaf kunt u het patroon gratis downloaden bij het menu Uw Account aan de rechterkant op de pagina. U vindt de patronen dan bij downloads onder webwinkel.

Bij het downloaden van het patroon, wordt een zip bestand opgeslagen. Hierin vindt u een snijbestand van brother (.FCM) en Silhouette (.studio3).Veel plezier van de patronen!

Wist u dat onze patronen ook commercieel gebruikt mogen worden!